UŠĆE Čarobni grad i čarobni popusti u Ušće Shopping Centru

Foto: promo

25. 11. 2014.

Ove godine očekuje nas još jedan UŠĆE Čarobni grad u UŠĆE Shopping centru! Svečano otvaranje zakazano je za 1. decembar…

Na otvaranju UŠĆE čarobnog grada, posetioci će uživati u novogodišnjem karnevalu (18h) i sjajnoj muzici Dejana Petrovića i Big Benda, sa početkom u 19h.

Tu su i brojna iznenađenja za najmlađe i, naravno, poznati deka u crvenom! Deda Mraz će čekati klince tokom celog poslednjeg meseca 2014. u svojoj fotelji u glavnom holu Ušća, gde će se družiti i fotografisati.

Za sve kupoholičare, magazin Story organizuje 6. i 7. decembra Story shopping putovanje u UŠĆE Shopping centru. Pored celodnevnih popusta, posetioci će imati priliku da vide zanimljiv zabavni program i druže se sa omiljenim poznatim ličnostima. Oba dana, u subotu i nedelju, delimo čak 1.000 poklona za sve one koji dođu do Story promo pulta i odgovore na kratka kviz pitanja.

Na glavnoj bini nastupaće atraktivni plesači, di-džejevi, kao i velike pop zvezde. Prvog dana, u subotu od 18 časova, pop zvezda Ana Kokić zabavljaće okupljene, dok će u istom terminu u nedelju nastupiti popularni Lexington bend.

Poznate ličnosti družiće se sa svojim obožavaocima i u subotu i u nedelju i to kroz akciju Šoping s poznatima. Dovoljno je da napišete novogodišnju čestitku za Story i Ušće SC, pošaljete je na mejl shoppingsapoznatima@adriamedia.rs . Žiri će odabrati četiri najkreativnije čiji će autori uživati u divnom druženju sa poznatim ličnostima. Rok za slanje čestitki je 4. decembar.

I to nije sve – 6. i 7. decembra očekuje vas još mnogo iznenađenja. Vidimo se i ove zime u UŠĆE Čarobnom gradu.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...