Otvaranje četvrte Beogradske nedelje umetnosti

Foto: Promo

U petak 20. juna u Domu omladine Beograd, sa početkom u 20 časova, očekuje vas raznovrsan i interesantan sadržaj koji su kreirali studenti umetničkih fakulteta…

Modna revija Young Walk, na kojoj će se predstaviti dizajneri Andrea Jovanovska, Sofija Perović, Vladana S.Veljković, Bojana S.Veljković, Igor Jagić, Nina Nikolić, Nevena Ivanović, Georigione Essi, Jelena Dimitrijević, Dejan Popović, Marina Mićanović, Marija Ignjatović, Marko Ivković, Sonja Jocić, Jelena Letić,  Aleksandar Dado Jovanović i Sara Jakovljević, takmičarskog je karaktera koji će pobedniku omogućiti realizaciju samostalne modne revije. Žiri u sastavu Marko Nikolić, direktor modne agencije FOX, Bane Dević, stilista Prve TV i Srđan Vekić, modni dizajner i stilista RTS-a izabraće najboljeg mladog kreatora.

Studenti Fakulteta za estetiku i kozmetologiju predstaviće se beogradskoj publici kroz mini reviju filmske šminke koja će se održati u holu ispred sale Amerikana. U reviju Young Walk će nas uvesti dobra muzika za koju je zadužena Maja Novaković, publici poznata po učešću u X Faktoru. Nakon završetka revije sledi plesni performans Anje Nikolić koja će OBOJITI GRAD na svoj jedinstven način.

Pored predstavnika kulturnih ustanova, akademija i kompanija koje su podžale ovu manifestaciju, Beogradsku nedelju umetnosti podržaće i poznate ličnosti poput glumica Danijele Vranješ, Jovane Stipić, Ljume Penov, muzičara Vasila Hadžimanova, Baneta MVP, Grua, Saše Vasića, Ognjena Kostića ali i mnogih drugih.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...