Koncert u Beogradu zakazan je za 15. jun u Botaničkoj bašti kao deo manifestacije Wine Garden. Publiku očekuje fantastični muzički događaj u ovom posebnom ambujentu jer će pored Leninih novih singlova moći da uživa u jedinstvenom zvuku nezaboravnih domaćih kao i svetskih hitova koji su obeležili godine za nama a u originalnim aranžmanima Lene i njenih muzičara.

U toku letnjih nastupa izdvaja se koncert 30.juna u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, članove državnog operskog orkestra Braunšvajg, u sali manastira Marijental. Ovaj ansambl predvodi violinista Jožef Žiga. Od 1994. član je Državnog orkestra Braunšvajga u kojem kao zamenik koncert-majstora aktivno obogaćuje koncertni život na tom prostoru. Omiljeni je solista čije koncerte posećuje publika u velikom broju.

Na listi letnjih Leninih koncerata nalazi se 5. jula Kotor Art Festival sa Big bendom RTS-a. Ovaj festival okuplja impresivan broj međunarodnih umetnika sa programima na brojnim ambijentalnim lokacijama u Kotoru i širom Boke. U nastavku leta i jeseni Lena će nastupati i snimati u Srbiji, Makedoniji, Italiji..

Detaljne informacije o nastupima mogu se naći na njenom zvaničnom Instagram nalogu:

https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/