Odabrali smo šest serija koje jednostavno ne smete da propustite ove godine.

Odvojite vikend za sebe, spremite večeru i upustite se u druženje sa prepoznatljivim glumcima i neočekivanim zapletima. 

Big Little Lies

Druga sezona intrigantne serije, koja je pre godinu dana osvojila Golden Globe, vraća se ove godine. Dok još nije otkriven datum premijere drugog dela, sigurni smo da će nova sezona biti isto toliko kvalitetna i aktuelna kao i prethodna.

Pored fenomenalnih glumica iz prve sezone, Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Shaileene Woodley, u novoj sezoni pridružiće nam se još jedna holivudska legenda - Meryl Streep

(Ko je Marie Kondo? Najnovija Netflix serija promeniće vam život!)


Good Omens

Istoimeni roman Terrya Pratchetta i Neila Gaimana neočekivano se opet našao u prvom planu kada se otkrilo da će dobiti televizijsku adaptaciju.

(Otkriveni novi detalji iz osme sezone Game of Thrones)

Ova serija sigurno će privući ljubitelje žanra fantazija, ali i svakoga ko voli glumačke sposobnosti Johna Hamma, Davida Tennanta i Anne Maxwell. 

Years and Years

Fenomenalna Emma Thompson u ulozi Vivienne Rock, poznate ličnosti koja postaje kontraverzna politička figura?

Obećava.

Nova futuristička drama bavi se političkim, ekonomskim i tehnološkim dešavanjima u 2019. godini, kada granica između rijalitija i vlade postaje sve tanja. 

Broad City

Nova i poslednja sezona dinamičnog dua upravo je počela.

Nemojte da propustite poslednju priliku da uživate u seriji koja je uzdrmala kritičare zbog svoje savremene i feminističke teme. Nove avanture urnebesnih prijateljica Abbi i Ilane dok jurcaju po Njujorku idealan su primer slapstick žanra.

Gentleman Jack

BBC predstavlja mini seriju čija radnja se dešava u Engleskoj u 17 veku.

Priča o zemljoposednici po imenu Annie Lister koja zapisuje intimne detalje njenog svakodnevnog života, sve od finansijskih briga pa do ljubavnih odnosa sa drugim ženama, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. 

S obzirom da ima samo osam epizoda, ova istorijska drama je sigurna binge watching opcija.

Game of Thrones

Posle skoro dve godine, čeka nas osma - poslednja sezona legendarne serije Game of Thrones.

Činjenica da je ujedno i poslednja znači da trebamo da očekujemo konačan rasplet zastrašujućeg rata koji će odrediti ko će zaista prevladati Sedam Kraljevstva. 

Tekst: Anja Paspalj

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/