Jedna od najvećih pop zvezda današnjice, Rihanna, predstavlja novi, osmi po redu studijski album pod nazivom “ANTI“. Ovo je prvi album još od 2012. godine kada je izašao “Unapologetic“, a novim studijskim izdanjem - “ANTI“ je srušena Rihannina dugogodišnja tradicija objavljivanja albuma u novembru mesecu. 

“ANTI” je prvo objavljen juče u standardnoj verziji kao TIDAL ekskluziva (streaming servis u kome i Rihanna ima udeo), a nedugo zatim Rihanna je odlučila da u prvih 24 sata od izlaska album podeli besplatno svim svojim fanovima. Akcija besplatnog preuzimanja je sada završena, ali se zato “ANTI” od jutros našao na većini download i premium streaming muzičkim servisima širom sveta.

U Srbiji je “ANTI” u deluxe verziji dostupan za slušanje i digitalni download na Google Play Music muzičkom servisu.

Prvi singl sa albuma - “Work“, urađen u saradnji sa Drakeom, je svetsku premijeru doživeo u sredu 27. januara u emisiji Scotta Millsa na BBC Radio 1, a svega nekoliko minuta kasnije i u Srbiji na PLAY radiju.

Rihanna je na novom albumu “ANTI“ sarađivala sa mnoštvom iskusnih i traženih producenata i muzičara kao što su: Timbaland, Travis Scott, DJ Mustard, Frank Dukes, Kevin Parker i mnogi drugi. Interesantno je da hit singlovi koji su izašli tokom 2015. godine - “Four Five Seconds“, “American Oxygen“ i “Bitch Better Have My Money“ se nisu našli na albumu “ANTI“.

Na albumu se nalazi i obrada pesme australijskog psihodeličnog benda Tame Impala – “Same Ol' Mistakes”, a koja se u originalu zove “New Person, Same Old Mistakes”. Poznato je da Rihanna voli da sarađuje sa manje poznatim indi bendovima, kao što je bio slučaj sa pesmom “Drunk On Love” sa albuma “Talk That Talk” gde je obradila britanski bend The xx.

Preuzmi, slušaj ili dodaj na svoje plejliste novi Rihannin album “ANTI” – https://umrs.lnk.to/ANTI

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija