Ne možemo da dočekamo: Pogledajte trailer za najnoviji Tarantinov film 'The Hateful Eight'

foto: Profimedia

Prvi zvanični trailer najnovijeg filma iz radionice Quentina Tarantina, fantazija snimljena u vestern stilu ( koji je odlika svih njegovih poslednjih filmova) - The Hateful Eight - je konačno ovde! U filmu glume Samuel L Jackson, Jennifer Jason Leigh i Kurt Russell ...

Ukoliko ste fan Tarantinovog nadrealnog i maštovitog sveta koji je savršen koktel akcije, satire i vesterna onda znamo da ste jedva čekali da američki režiser snimi najnovoviji film! Mi bogami jesmo!

I iako ćemo se još načekati jer nas premijera tek očekuje na katolički Božić, 25. decembra, obradovao nas je izlazak zvaničnog trailera za The Hateful Eight koji nagoveštava da ćemo opet uživati kao kada smo gledali sve delove Killa Billa, Inglourious Bastards i Djanga. 

Najnoviji Tarantinov film je inspirisan tv vesternima poput Bonanze i The High Chaparrala a prati priču Johna, lovca na glave (Kurt Russell) koji putuje u društvu traženog ubice, Daisy Domergue ( Jennifer Jason Leigh) kroz divljinu Vajominga. Na tom putu Daisy i John će susreti neke neobične ljude koji će im putovanje učiniti uzbudljivim i opasnim.  

Obećava!

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...