Za kraj godine promocija: Knjiga "Sve prođe, pa i doživotna" ugledala je svetlost

foto: Promo

U jedanaestoj epizodi Talije bili smo u Akademiji 28 na promociji knjige "Sve prođe, pa i doživotna". Gosti ove epizode bili su Goran Šušljik i Ivan Ivanović.

U Akademiji 28 održana je promocija treće knjige Žarka Lauševića "Sve prođe, pa i doživotna". Okupio se veliki broj poštovaoca, prijatelja i kolega, a mi smo pre početka uspeli da porazgovaramo sa Goranom Šušljikom. 

Sa Goranom, producentom serije "Koreni", ali i glumcem u istoj, razgovarali smo o poznanstvu sa Žarkom, o saradnji na seriji, ali i o tome odakle mu ideja da roman Dobrice Ćosića prebaci na male ekrane. 

Nakon završene promocije, Ivan Ivanović je rado porazgovarao sa nama. Kako je bio u pripremama za emisiju u kojoj je gost bio Žarko Laušević, pitali smo ga kako se sprema, da li ima tremu, i od koga se više očekuje - od njega ili od Žarka?

Na temu ove sezone, Ivan je rekao:" Strah je kao lepota, u očima posmatrača". On veruje da svako treba da sredi svoju životnu situaciju i da ćemo tako dobiti sređen čitav svet. 

Pogledajte novu epizodu Talije.

<iframe width="100%" height="427" src="https://www.youtube.com/embed/XpHSUAkVvBg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Pratite Taliju na Facebooku


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...