BUDIM SE… izmedju 7.30 i 9. Nisam noćna ptica, rano odlazim na spavanje i volim da ustanem rano, tako imam dovoljno vremena i za privatno i za poslovno. 

MOJA JUTARNJA NEGA… počinje umivanjem lica te nanošenjem Forlle’d Hyalogy AC Clear Cream kreme zajedno sa Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector kremom sa SPF-om, obaveznom naročito u letnjim mesecima.

OMILJENI DORUČAK MI JE… jak doručak koji može da me „drži“ do ručka, jer sam veliki gurman, iako niko ne veruje… Šalu na stranu, ona meniju je uglavnom mlet ili neki smoothie.

ŠTA TE INSPIRIŠE? Moja svakodnevica, sve što me okružuje. Prijatelji, dečko, porodica, ljudi koje upoznajem na radnom mestu, muzika. Volim svoj život onakav kakav jeste.

POSLEDNJI KOZMETIČKI PROIZVOD KOJI SAM KUPILA… L’oreal Glow Mon Amour hajlajter koji se trudim da nanesem kao profesionalni šminker iako još nisam stigla do te faze. Takođe, Schwarzkopf Peptide Repair Rescue set za negu kose koji tek isprobavam.

KADA POGLEDAM U OGLEDALO VIDIM… devojku koja ima mnogo razloga da bude srećna i zahvalna. 

KOJA JE TVOJA SVAKODNEVNA RUTINA ŠMINKANJA? Kako sam u ovom karantinskom periodu imala manjih problema sa licem, izbegavam tešku šminku. Uglavnom su to maskara, iako sam veliki fan lash lifta, korektor za podočnjake i malo rumenila.

A KADA IZLAZIM… Nisam neko ko je obožavalac noćnog provoda, ali kad se ukaže večeranja prilika, osim dnevne rutine naglasim usne olovkom i karminom. 

U KAKVOJ ODEĆI SE OSEĆAŠ NAJBOLJE? Veliki sam fan udobne odeće. Važno mi je da se u svemu osećam udobno, naročito poslednjih nekoliko godina. Nekada sam za lepotu znala da istrpim svašta, sada prednjači komfor. Kod kuće je to svakako trenerka i oversized duks.

U MOM FRIŽIDERU JE UVEK… humus i rukola. Neizostavni deo svake kupovine.

MOJA ZONA KOMFORA… jeste moja porodica, dečko i pas Mile.

MIRIŠEM NA… Shiseido Zen koji se godinama ponavlja na mojoj polici i pored svih parfema uvek biram njega.

DAN ZAVRŠAVAM… nanošenjem Forlle’d Hyalogy P-effect Clearance Cleansing gela posle kog dolazi Re-purerance Wash, te noćna krema, neizostavna večernja rutina koliko god sam umorna. Oko 21.30 već sam u krevetu sa dečkom uz Netflix.

Razgovarala: Dunja Đokić