Život holivudskih glumaca može da bude krajnje iscrpljujuć, pogotovo kada krenu danonoćna snimanja a potom i turneja gradova u kojima će film imati premijeru.

Ukoliko ste glavna glumica ta muka je još veća, jer od vas se ne samo očekuje da često budete u toku jednog dana u tri različita grada na premijeri svog najnovijeg filma, već i da izgledate sveže i glamurozno na svakoj. Međutim, svedoci smo toga da nijednoj glumici sa A liste, to ne predstavlja problem. Čak, naprotiv, mnoge to vide kao izazov i priliku da zablistaju.  

Glumica Emily Blunt uspela je za jedan dan da obiđe tri svetske metropole kako bi promovisala film „Edge of tomorrow” . Na svakoj pojedinačnoj premijeri, Emily je nosila različitu haljinu.

Njujorška premijera je “pripala” vatreno crvenoj haljini s potpisom modne kuće Prada u kojoj je Emily istakla svoju vitku figure.

Za premijeru u Parizu, 31-godišnja glumica koja se porodila pre 4 meseca je izabrala crnu, kožnu haljinu zanimljivog kroja dizajnera Davida Kome, dok je londonsku premijeru provela u ružičastocrvenoj haljini midi dužina kreatora Osmana.