Karl Lagerfeld: Ne prepoznajem ljude zbog plastičnih operacija

Foto: Profimedia

14. 05. 2014.

Pažnja, Karl ponovo napada...

Iako je često kritikovan zbog svog oštrog jezika, Lagerfeld uvek ima iskren komentar na izgled drugih, čak i kad se radi o nesavršenim telesnim proporcijama mnogih zvezda.

Međutim, ovoj modnoj ikoni teško je bilo šta zameriti, pogotovo kada se radi komenarina na trend estetskih zahvata, koji je u slučaju mnogih otišao predaleko. Ovoga puta Karl nije odoleo, a da za nemački magazin Zeit Online ne odreaguje na brojne plastične operacije zbog kojih, kako sam navodi, mnoge ljude sada više ne može ni da prepozna.

„Najgori su zahvati na usnama. Sve te silikonske usne izgledaju kao da su letele kroz šoferšajbnu, a zatim ih je neko neprofesionalno vratio na svoje mesto“, rekao je Karl.

Ono što mu najviše smeta jeste činjenica da najstarije izgledaju upravo one osobe koje se svojski trude da deluju što mlađe. Možda je to razlog zašto prvi čovek kreativnog tima Chanela uglavnom voli da je okružen mladim ljudima, koji još uvek ne misle na estetsku hirurgiju. Njegov lični mladalački duh savršeno je zabeležen na mnogim selfie fotografijama sa mladim devojkama poput Care Delevingne (21) i Lily Allen (29).

Naravno, Karl ima još komentara koje bi rado podelio sa vama. Sledeće na tapetu su tetovaže.

„Tetovaže su poput spavanja u majici s printom, nikad više nećete biti čisti“, smatra on.

Karl koji ima 67 godina dugu karijeru u modnoj industriji iza sebe, intervju je zaključio jednom tajnom koja ide u prilog njegovim stavovima o prirodnom starenju.

„Kao dete imao sam samo jednu želju, a ta je bila da odrastem. Nisam se igrao s drugom decom, smatrao sam ih užasnima. Jedino što sam voleo da radim bilo je čitanje, učenje jezika i skiciranje", zaključio je.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...