MATCHY-MATCHY: Kendall Jenner i Hailey Bieber demostriraju kakve outfite ćemo nositi u prvom noćnom provodu

Foto: Profimedia

11. 06. 2021.

Ako ste sa najboljom drugaricom već u pregovorima oko stajlinga za prvi letnji izlazak, neka vam Kendall i Hailey budu inspiracija.

Na kraju depresivnog, burnog perioda tokom kojeg smo, ako ništa drugo, barem znali da se niko drugi ne zabavlja baš kao ni mi, izlasci ponovo kreću! Niste sigurni u to? Jedan pogled na outfite Kendall Jenner i Hailey Bieber vraća onaj stari osećaj euforije uoči noćnih izlazaka. Najbolje drugarice, kokteli, muzika, oblačenje i šminkanje - nekada nam je sama priprema bolji provod od klabinga. 

Manekenke su bile gošće na jednoj rođendanskoj proslavi, a zbog moćnih outfita, sigurni smo da je u pitanju bio party sa velikim P. Ne samo da su im se modne kombinacije savršeno uskladile, već su kao prave trendseterke ponele neke od najvećih trendova za proleće/leto 2021.

Foto: Profimedia

Kod Kendall, to je kožni komplet sa psihodeličnim dezenom koji čini twiggy pantalone i top još atraktivnijim, a kod Hailey glamurozan satenski spoj topa i maxi suknje, kao i šljokičasta Jimmy Choo torbica koja ''vrišti'' provod. Takođe, njihova monohromatska crno-bela paleta dominira najnovijim kolekcijama: Saint Laurent, Loewe, Gabriela Hearst, i naravno - Chanel, što samo svedoči u prilog tome da kod u njihovom modnom slučaju - ništa nije slučajno.

Kendall je nosila Prada torbicu kako bi svom stajlingu udahnula devedesete koje su trenutno glavna inspiracija Gen-Z, a outfit je zapečaćen Bottega Veneta sandalama koji je jedan od njenih omiljenih brendova.

Dakle, vreme je za odbrojavanje - imate taman toliko vremena da osmislite svoj outfit za prvi izlazak posle mnogo vremena!

Foto: Profimedia

 

 
 
 
 
 
 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin