Ona je razlog zašto ste hteli da nosite trenerku Juicy Couture i ko bi mogao da zaboravi njenu ikoničnu zelenu tropsku Versace haljinu iz 2000. godina sa MTV i VMA? 

CFDA svakako nije i odaće počast Jennifer za njene modne doprinose, odajući joj jedno od najvećih modnih priznanja u vidu nagrade CFDA Fashion Icon.

(Detalj koji je malu crnu haljinu Jennifer Lopez učinio vodećim trendy komadom)

"Stil Jennifer Lopez je hrabar, nesputan i nezaboravan", kaže Steven Kolb, predsednik i glavni izvršni direktor CFDA. "Mnogi modni dizajneri, uključujući i članove CFDA obožavaju da je oblače kako za crveni tepih tako i za privatne trenutke." Diane von Furstenberg je izjavila "Jennifer Lopez koristi odeću kao način izražavanja samopouzdanja i moći. I dizajneri i fanovi se raduju njenim modnim izdanjima".

Prethodni dobitnici nagrade CFDA Fashion Icon Avard su Naomi Campbell, Rihanna, Pharrell, Beyonce i pokojna Franca Sozzani. CFDA Awards će se održati u Bruklin Muzeju 3. juna.


2019 je bio odličan početak za JLo, koja je započela godinu sa očaravajućim 10-minutnim Motown tributom na ceremoniji dodele Grammy nagrada 2019. godine. Takođe je na premijeri filma Second act nosila volumiziranu neon rozu haljinu Giambattista Vallia.

Trenutno, trostruko nagrađivana snima novi film pod nazivom Hustlers, koji glumi uz Cardi B, Constance Wu i Lili Reinhart. Dovoljno je reći, J. Lo osvaja... a nismo ni na pola godine.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/