Meghan Markle prekršila sva modna pravila: Vojvotkinja u ultra mini haljini pokazala savršenu figuru

Foto: Profimedia

30. 08. 2018.

Nasmejana crnka je hrabro ponela kreaciju za koju se sprekuliše kako je kraljica Elizabehta II nije odobrila...

Skupa sa svojim suprugom, princem Harrijem, Meghan je juče prisustvovala premijeri predstave Hamilton u Victoria Palace teatru, a najveća drama je ipak bio njen odevni izbor.

Razlog je veoma jasan - mini haljina kandskog brenda Judith & Charles! 

Naime, kraljevski odevni kodeks ponašanja obično podrazumeva konzervativnije kombinacije - klasične krojeve, midi ili mini dužine haljina i suknji, bez naglašenih dekoltea bluza i košulja, manje upadljivi dezeni itd...

Ipak, ovog puta, nekadašnja glumica se opredelila za smeliji ansambl, koji je shodno njenim godinama i prilici bio pravo iznenađenje, a opet tako ne tipičan za dame sa britanskog dvora.

Crna, mini sako-haljina sa dvorednim kopčanjem nadograđena je salonkama dizanera Paula Andrewa, kao i malom tašnicom koju je vojvotkinja držala u ruci. Iako je gornji deo zatvoren, suknja je maksimalno istakla savršene noge harizmatične crnke koja je zbog ovog segmenta predmet strane štampe, ali i pohvala. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin