Nakon mirnog leta, jesen je period kada kraljevska porodica počinje da radi na svojim aktivnostima, koji se mahom odnose na zvanične posete, svečanosti, ali i učešće u mnogim organizacijama.

Za još jedan važan datum u kraljevskom kalendaru kao što je zvanična poseta Kanadi, lepa vojvotkinja Kate Middleton je rešila da se okrene radu svoje omiljene dizajnerke Jenny Packham, koja je ranije bila zadužena za njene mnogobrojne uspešne outfite.

Jedan od njih je svakako njena neboplavna haljina sa tufnicama koju je nosila nakon rođenja princa George, kao i romantična belo-žuta haljina koju je Kate specijalno odabrala za izlazak iz bolnice sa princezom Charlote.

Ovog puta, lepa vojvotkinja se odlučila za jednostavnu haljinu midi dužine, u njenoj omiljenoj plavoj boji, i moramo da priznamo da je ovo bio pun pogodak. 

Osim odličnog kroja koji je pratio siluetu Kate, ova haljina se ističe perfektno porubljenom kragnom. koja ovu haljini čini još otmenijom i klasičnijom. Poseban efekat je dao mali detalj: kraljičin broš u obliku javorovog lista, koji je uspeo da nadogradi ovo izdanje. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija