Kendall Jenner je već odavno izabrala da živi jedan aerodrom-set lifestyle. Jedna od najaktuelnijih zvezda modelinga koja pored glavnih revija je lice i najjačih kampanja, editorijala i naslovnica, veliki deo vremena provede u putu.

Sa kontinenta na kontinent, sa snimanja na snimanje i to često u društvu sa nekim iz porodice, bilo majkom ili sestrom, Kendall je navikla da brzo prebrodi jetleg izgledajući više nego stylish!

Ove nedelje smo je dvaput videli kako hita ka LAX-u, glavnom los anđeleskom aerodromu. 20-godišnjakinja koja mahom kada putuje bira komforne, monohromatske kombinacije i ovoga puta je ostala verna svom minimalističnom, mladalačkom stilu.

Prvi look je bio rezervisan za all grey kombinaciju u ležernijem, sportskom vajbu. Skinny cigaret pantalone od mešavine pamuka i vune sa diskretnom linijom po sredini Kendall je nadogradila cozy, chic rolkom i kaputom u istoj nijansi. Ravne cipele sa metalik vrhom su savršeno nadogradile ovaj outfit.

Drugi look je već bio elegantniji, i više u stilu jednog modela. All black izdanje Kendall je osvežila različitim teksturama birajući strukirani kaputić sa plišanim rukavima, duboke kožne čizme sa zlatnim štrasom na vrhu i crnu kompaktnu torbu. Puštena kosa, naočare i stav "I am the only girl in the world" učinili su da svi primete vitku manekenku koja se vratila sa puta. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija