Stigla prinova: Porodila se Coco Rocha!

foto: Instagram @cocorocha

31. 03. 2015.

Poznata manekenka Coco Rocha i njen suprug, James Conran, su postali roditelji malene devojčice kojoj su dali ime Ioni James Conran.

Jedna od najomiljenijih manekenki skoro svih vodećih dizajnera na svetu je radosnu vest podelila sa svojim fanovima na Instagramu, dok se James ponosno pohvalio na svom Twitter profilu. 

Pre devet meseci Coco je takođe na svom Instagramu podelila sa fanovima vest o trudnoći prateći trendove objavljivanja vesti iz privatnog života putem društvenih mreža. Ovoga puta je na profilu šerovala kratak filmić koji je usnimio njen suprug pre i posle porođaja, a nakon izlaska iz bolnice i zajedničku fotografiju sa malenom devojčicom za koju je već rezervisala Instagram profil pod imenom Ioni Conran!

Rocha kojoj je ovo prvo dete nije prva osoba koja je svom detetu dala više nego unisex ime. Plus size manekenka Robin Lawley koja se porodila prošlog meseca je takođe devojčici dala ime Ripley, dok su Ryan Reynolds i Blake Lively nedavno potvrdili da se njihova devojčica zove James.

 

A photo posted by Coco Rocha (@cocorocha) on Mar 28, 2015 at 1:24pm PDT

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...