Ima nečeg tako privlačnog u prilici za zavirimo u ormane modnih zvezda, čak i ako je u pitanju samo virtuelni sneak peek. Nedavno nam jeJennife Lopez ljubazno otvorila vrata svog impresivnog garderobera, a sada smo dobili priliku da naslutimo kako to izgleda u režiji jedne od najčuvenijih manekenki današnjice, Kate Moss. Nismo dobili tako detaljan uvid kao kod J. Lo, ali ono što smo mogli da vidimo je prilično zabavno!

Kate kaže da čuva gotovo svu svoju staru odeću, uključujući i kostim zečice koji je nosila na fotografisanju za naslovnu stranu Playboya, povodom 60. rođendana magazina. Tu je beskrajna kolekcija naočara za sunce i more torbi organizovanih po boji i upotrebi.

(10 stvari koje morate da radite da biste bili Kate Moss)

A najzastupljeniji komad? Neće vas previše iznenaditi.

„Moj orman će eksplodirati od Louboutinki. Klasične Pigalle štikle, mat crne ili sa printom, su moje klasične cipele za akciju“, rekla je Moss. „Imam toliko pari ovih cipela, da je Christian dizajnirao i poseban model sa oštrijim špicem i ekser-tankom štiklom, po imenu So Kate.“

A sada, bacite pogled na orman! Neko je zapravo pokušao da prebroji sve ove torbe u kadru i došao do broja 113, mada smo sigurni da je u njenom posedstvu daleko više komada.