Zahtevajte tretman zvezde

Bez obzira da li imate šljokice na licu (kao Kate za svoj 34. rođendan) ili su raspršene po vašem topu, ovaj fantastični detalj kaže: „Napravite mesta za zvezdu“.

Nađite svoj kultni komad i držite ga se

Kad je Kate hodala crvenim tepihom u čuvenoj maloj crnoj haljini sa Johnnyjem Deppom, bila je spremna za pobedu. Možda je u međuvremenu šutnula Deppa, ali je zadržala haljinu – i dalje deluje.

Razvijte sopstveni beauty potpis

Smokey eyes plus razbarušena kosa je isprobana formula koja podseća na Bardot iz šezdesetih. Slobodno intenzivirajte ovaj look nakon zalaska sunca.

Podelite svoju mudrost

Dostizanje statusa ikone stila znači da treba da prosledite tajne svog uspeha. Pogledajte samo Kate i njenu šesnaestogodišnju sestru Lottie.

Oslobodite svoju boemsku stranu

Zato što svaka istinska modna avangarda treba da provede bar deo dana leškareći u svilenoj pidžami. Nosite je bosonogi na kućnoj zabavi, a sa nakitom kad izlazite u javnost.

Nađite svoju stilsku srodnu dušu

Čak i Katin partner, James Hince, sledi modne savete ovog supermodela. Sa jednim od njenih zaštitnih znakova – šalom – gotovo da izgleda jednako dobro kao Kate.

Imajte svoju jaknu za svirke

Tamnoplava kožna jakna sa resama vodiće vas kroz festivale, svirke i, ako ste Kate, tri koncerta Roling Stonesa. Vaš muž roker će to potpuno odobriti. 

Budite uz svog BFF dizajnera

To što ste već dugo godina prijatelj sa nekim od velikana mode znači da imate nekog da vam pozajmi neobične outfite, a uz to imate i dizajnerske savete kad god vam zatrebaju. Povremena šetnja njihovom pistom mala je cena koju plaćate.

Rezervišite odmor

I ostavite široke majice kod kuće. Kate uspeva da učini kaftan superkul komadom. Samo jedna od onih stvari koje možete nositi na krstarenju Balearskim ostrvima, ili možda na egzotičnim plažama.

Iskoristite svoju retro viziju

Bilo koji vintage komad koji izgleda kao da ste ga iskopali na Portobellu može da prođe, sve dok ima glam faktor i može da se uklopi sa trendi detaljima sezone.

Tekst: Jovana Živković