Od kada je Instagram zauzeo veliki deo našeg života, sasvim prirodno, pored ličnih profila, pojavio se veliki broj start up kompanija i brendova koji predstavljaju svoj rad putem online-a bilo da su u pitanju neki blogovi ili društvene mreže.

(4 relativno nepoznata make-up brenda kojim su opsednute beauty blogerke)

Upravo to je omogućilo veliku dostupnost i uvid u različite procese nastanka proizvoda, kao i dobijanje preciznih instant informacija o najnovijim dešavanjima.

Transparentnost je danas na ceni, te je to iskoristio ColourPop brend koji je, postavaljajući fotografije svojih proizvoda, danas dostigao neverovatnu cifru od 1,8 miliona pratilaca na Instagramu...

(Beauty saveti Pat McGrath: Potcenjen make-up proizvod koji čini čudo za našu lepotu)

Sve je krenulo od malih koraka i samog osnivanja u Los Anđelesu, da bi veoma brzo ColourPop uspeo da oduševi obožavateljke putem društvenih mreža i počne enormno da se širi... Broj pratioca je rastao, zajedno sa rečima hvale i podrške koje su stizale sa svih krajeva sveta.

Po čemu se ovaj brend razlikuje od ostalih?

ColourPop je brend koji nudi proizvode po veoma pristupačnim cenama, a brat i sestra Nelson koji su ga osnovali, odlučili su da se reklamiraju isključivo putem društvenih mreža. Ciljna grupa su im mladi, odnosno milenijum generacija. 

To je očigledno bila odlična ideja brenda, jer je Instragram prepun devojaka koje postavljaju fotografije i swatcheve njihovih proizvoda. 

Pored toga, još jedna prednost ColourPopa je izrazito pristupačna scena, odlična minimalistička ambalaža nalik veoma popularnim brendovima i velika ponuda dekorativne kozmetike.

Ljubiteljke brenda posebno izdvajaju njihov efikasan rad i praćenje tendencija na tržištu, jer Colour Pop prati sve svetske kozmetičke trendove, pa veoma brzo lansiraju slične proizvode poput popularnih, a skupljih proizvoda. 

(3 Youtube make-up gurua koje treba da pratite)

Među različitim proizvodima ColourPopa, trenutno su najpopularniji ruževi, koji osim visokog kvaliteta, poseduju i prelepu paletu boja.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija