Zato smo se konsultovali sa četiri beauty blogerke - Christen Dominique, Desi Perkins, Chrisspy i LustreLux koje su nam otkrile poslednje trendove u šminkanju.

Odmah da vam kažemo- sve četiri su se složile u nekoliko stvari: ove sezone obrve postaju izrazito mekše i iscrtavanje linije usana (kao Kylie Jenner) postaje sve popularnije.

Pored toga, ove devojke su rešile da nam otkriju koji su njihovi omiljeni make-up brendovi.

Colourpop cosmetics

"Oni upravo sada bivaju sve popularniji", naglasila je Desi. I zaista, ovaj brend ima fantastičnih milion pratilaca na Instagramu. A kada vam kažemo da postoji Instagram profil fanova ove kozmetike koji se zove Colour Pop Cult i broji više od 42 500 pratilaca, sve će vam biti jasno. Brend je osnovan od strane brata i sestre - Johna i Laure Nelson pod okriljem velike kozmetičke kuće Seed Beauty.

Ova kompanija je pre lansiranja ColourPop brenda imala pred sobom jasan cilj da stvori brend koji će brzo zavladati na tržištu ali i dobiti velike povratne informacije od konzumenta koje će im pomoći u daljem razvoju.

ColourPop nudi veliki broj proizvoda po veoma niskim cenama. Najomiljeniji proizvodi su - mat tečni karmini i senke sa šljokicama. Za sada ovaj brend je ograničio proizvodnju na ruževe, senke i liniju bronzera - bez ajlajnera, pudera i maskare, što će verujemo uskoro biti u njihovoj ponudi.

Foto: Instagram / colourpopcosmetics

Dose of Colors

Ovaj brend je osnovala šminkerka iza imena Make up By Anna. Dose of Colors, slično kao prethodni brend ima veliki broj obožavalaca na Instagramu. (911 000 pratilaca). Ono po čemu je ova kozmetika najpoznatija su proizvodi za usta, pri čemu se najviše ističu mat karmini.

Pored linije karmina i sjajeva za usne, postoje samo još dva proizvoda sa potpisom ovog brenda, a reč je highlighteru i veštačkim trepavicama. Oni su veoma povoljni i generalno prate tržišne cene.

Foto: Instagram / doseofcolors

Makeup Geek

Iza brenda Makeup Geek se krije Marlena - beauty blogerka koja ima 1,2 miliona pratilaca na YouTube kanalu i 706 000 na Instagramu. Preko njene online prodavnice mogu se kupiti proizvodi njenog brenda (Makeup Geek) ali i čitav asortiman poznatih brendova, kao što su Nyx i Ardell lashes.

Što se tiče samih proizvoda, Makeup Geek se može pohvaliti senkama za oči, pri čemu su trenutno najaktuelnije ombre dvokolorne senke. Reč je o celoj paleti, koja je izuzetno kvalitetna i veoma pristupačna.

Foto: Instagram / makeupgeekcosmetics

Melt Cosmetics

Melt Cosmetics se može pohvaliti sa 1, 5 miliona pratilaca na Instagramu.

Ovaj make up brend su osnovale dve prijateljice Dana i Lora, koje imaju višegodišnje iskustvo u šminci. Lude i neobične mat boje karmina- poput zelene, plave, ljubičaste i sive, pored uobičajenih nijansi, su ono po čemu je ovaj brend prepoznatljiv i drugačiji od drugih. Pored ovih ekscentričnih boja Melt Cosmetics nudi i neutralne tonove karmina. 

Foto: Instagram /meltcosmetics

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija