Vežbaj kao Jennifer Aniston: 10 minuta dnevno za savršeno oblikovane ruke i telo

Foto: Profimedia

U šestoj deciniji, Dženifer Aniston i dalje oduzima dah svojom savršenom figurom. Najviše joj zavide na savršeno oblikovanim rukama, sa kojih koža ne “visi”, već je sve besprekorno zategnuto, a mišići su savršeno oblikovani.

Tajna je u posebnom treningu za ruke, koji traje svega deset minuta.

Trening Dženifer Aniston često je mešavina joge, aerobika i zahtevnih kardio treninga, a uz to, njen saveznik je i zdrava ishrana, koja je glumici izuzetno važna.

Ipak, kada su mišići ruku u pitanju, Dženifer može da zahvali svojoj instruktorki, koja je kreirala savršene joga pokrete, koji su učinili da njeni mišići budu vretenasto oblikovani.

Najbolje od svega je što trening Dženifer Aniston ne zahteva dodatnu opremu, pa se može izvesti i u udobnosti doma. Potrebno je da izdvojite svega 10 minuta dnevno i za mesec dana primetićete da su vaše ruke tanane, ženstvene i savršeno oblikovane.

U videu za “People” magazin, Mendi Ingber, instruktorka Dženifer Aniston, pokazala je ceo trening koji će ojačati mišiće vaših ruku i učiniti da višak masnih naslaga nestane, a koža vrlo brzo postane zategnuta.

Izvor: stil.kurir.rs


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin