Za tri godine, 20 kilograma manje bez JOJO efekta: Jelovnik uz čiji pomoć je drastično smršala Oprah Winfrey

Foto: Profimedia

Promenila je zapravo samo jednu stvar.

Oprah Winfrey nikada nije skrivala svoju borbu protiv viška kilograma. Slavna voditeljka isprobala je sve moguće dijete, ali skinuti kilogrami uvek bi se vraćali.

Naposletku je priznala da je pokušavala da smrša iz pogrešnih razloga i zato dugoročno nikada nije nailazila na uspeh.

"Kada bi kilogrami počeli da se smanjuju, morala sam da osvestim svoju nameru. Mogla sam da izgubim težinu zato da bih ušla u određeni konfekcijski broj, kako bih prisustvovala nekom događanju ili zato da bih se svidela drugima. Ali nisam mogla da održavam težinu zbog istih razloga. Kilogrami bi se uvek vratili. Ovaj put promenila sam svoju nameru. Samo sam želela da budem zdrava. Fizički, emotivno i duhovno. Tada se promenio proces i svrha mog mršavljenja. Bilo mi je lakše jer sam imala jasnije namere", priznaje Oprah koja kaže da se sada ničega ne odriče, ne brine o brojkama koje pokazuje vaga i samo vodi računa o porcijama.

Zahvaljujući novom pristupu mršavljenju od 2015. godine izgubila je 20 kilograma, ali ovaj put nije doživela "jojo" efekat i održava telesnu težinu s kojom je zadovoljna. Najveću ulogu u uspešnom gubitku kilograma ima njen raznovrsni jelovnik, a u nastavku proverite šta to voditeljka jede tokom jednog dana.

Opširnije o dijeti tv kraljice pročitajte OVDEKOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin