Svake godine postoje određeni hairstyle trendovi koji dominiraju tokom cele godine, osvajajući veliki broj holivudskih dama, a onda i ceo svet. 

Ni 2015. nije bila izuzetak! Setite se samo koliko puta smo pisali o fantastičnoj lob frizuri Jennifer Lawrence i simpatičnoj pixie frizuri Lily Colins, kao i highlight tehnikama koje su prosvetlile našu kosu....

Da, znate o čemu pričamo!

Zato smo sada rešili da izdvojimo najveće hairstyle trendove koji su sada već toliko duboko ukorenjene u našem vokabularu. 

Boja: Bronde

Ombre je definitivno obeležio 2013/2014 sezonu, a već godinu dana kasnije pojavio se bronde- nova tehnika farbanja kose koja predstavlja neobičan miks plavih i kestenjastih tonova. Tako je nastao izmišljen termin "plavobrinete" koji bi trebalo da pojasni bronde efekat. 

Bronde odgovara gotovo svakom tenu i savršeno se uklapa uz svaku šminku, zbog čega predstavlja odlčno instant osveženje. Ovu tehniku farbanja su se prve osmelile da ponesu Cara Delevinge, Jennifer Lopez i Jessica Alba. 

Frizura: Lob

Lob (dugački bob) smo imali priliku prvi put da vidimo na crvenom tepihu, davne 2014. godine, ali njegova popularnost je naglo porasla godinu godinu kasnije kada su mnoge zvezde rešile da odseku svoje duge pramenove i opredele se za nešto kraću dužinu.

Kao i kod bronde, lob nam dolazi u različitim varijantama- od asimetričnih dužina, zaglađene kose ili sa blagim talasima. Kao što smo rekli, Jessica ga je prva uvela, a veoma brzo smo imali priliku da ga vidimo na Emilia Clarke, Jennifer Lawrence, Rosie Huntington-Whiteley i drugim IT devojkama.

Stilzovana frizura: Punđa

Ne, nije reč o zaglađenoj, velikoj pljosnatoj punđi, već baš nasuprot: messy punđi koja je nalazi na samom temenu glave, dok ostatak kose ležerno pada na ramena. Upravo ovu frzuru smo viđali u  brojnim street style izdanjima, ali i na crvenom tepihu kada je bila obogaćena ukrasnim detaljima.  Za ovu divnu chic frizuru su se opredelile Diane Kruger, Jessica Alba, Ashley Olsen i druge poznate dame.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija