Crème de la crème: Tri kremasta deserta koja će svakog sladokusca odvesti u potpuno novu dimenziju uživanja

Čoko mus

Sastojci:

100 g šlaga

6 kašika Plazma mlevenog keksa

50 ml mleka

150 g čokoladnog sladoleda

150 g slatke pavlake

50 g malina

30 g crne čokolade

nekoliko listića nane

Priprema: Pomešati šlag i četiri kašike Plazma mlevenog keksa, pa sipati u dekor posude. Zatim čokoladni sladoled sjediniti sa mlekom i preliti preko prvog sloja. U međuvremenu umutiti slatku pavlaku sa dve kašike Plazma mlevenog keksa i sipati kao završnicu. Dekorisati crnom čokoladom, malinama i listićima nane za intenzivniju aromu.

Tekst: Teodora Bogdanović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...