Gigi Hadid trenutno spada u najzaposlenije i najpopularnije modele sveta. Njena armija fasciniranih fanova koji je svakodnevno prate na Instagramu iz dana u dan raste vrtoglavom brzinom, što ne treba da nas čudi jer Gigi poseduje onaj šarm i fuguru koji su se vezivali za Cindy Crawford, kao i veliki krug prijateljica iz sveta muzike, modelinga i filma koji su takođe mamac za Insta lovers! 

Ko god prati ovu lepoticu na Instagramu sigurno je primetio kako je njen osećaj za stil skoro pa preslikan u enterijeru jer njen njujorški apartman odiše toplinom, vedrinom i šarmom.

Bilo da u njemu provodi romantično veče uz sveće ili se druži sa celebrity drugaricama, Gigino carstvo snova na Menhetnu je san snova svih mladih cura. Uz visoke plafone, prozore od plafona do poda, belu modernu kuhinju, pregršta dekorativnih lampi i svetiljki, kao i udobnih, cozy jastučića, evidentno je da se prilikom dekorisanja Gigi (19) oslanjala na udobnost ali i potrebu da svemu da lični pečat.

Tako je stolčić na kom se nalazi Tv prepun ramova sa porodičnim slikama, porukama, čestitkama na poslovnim angažmanima i vintage knjigama o koktelima...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Za razliku od velikog broja modela ali i poznatih koje vole da njih stan izgleda skupoceno ali nekako hladno i sterilno, Gigin stan odiše šarmom, toplinom i prijatnim ambijentom.