Nestvarna bajka: Tajlandska kuća na plaži iz snova

Kako nam se leto opasno bliži, sve češće razmišljamo o ovakvim prizorima...

Iniala Beach House, tačnije kompleks od tri vile s 10 spavaćih soba i jednim spektakularnim penthouseom, smešten je tik uz peščanu plažu te osim svog neevrovatno opuštajućeg dizajna enterijera krije i vlastiti spa centar s drevnim zlatnim Thai zvonom i budističkim učenjem prevedenim na engleski ispisanim po zidovima.

U spa centru nalazi se i tradicionalna tajlandska parna sauna inspirirana hramom koji se nalazi u planinama severnog Tajlanda.

Sav nameštaj i umetnička dela unutar svih vila dela su tajlandskih majstora koji svoju zavidnu veštinu pokazuju kroz razne detalje unutar poput „zaštićenog“ Bude koji visi sa stropa omotan u pletivo ili veštačkih listova lotosa.

Sobe doista izgledaju kao iz snova – krevet i kauč u sobama vise sa plafona te uz pomoć konstrukcije napravljene od pruća bambusa izgledaju kao da lebde u zraku.

Spoj tradicionalnog, modernog i eklektičnog nemoguće je ne primetiti u svim prostorijama vile – jedno kupatilo krasi umetničko delo napravljeno na velikom komadu smole, trpezariju razigrane mačke, a svaka spavaća soba ima svoj spoljni tuš u kojem se osećate kao da se nalazite u džungli.

Idealno mesto u kojem ćete zasigurno odmoriti dušu i telo.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...