Pre i posle: Pogledajte kako je Gwyneth Paltrow redizajnirala svoj dom

Foto: Profimedia / Goop

Glumica, povremeno i pevačica, majka, bivša ili sadašnja (uncouplling je to) supruga, osnivač lifestyle bloga, health guru, ikona stila.... da li postoji nešto što Gwyneth ne ume da radi?

Opšte je poznato da holivudska glumica Gwyneth Paltrow ima odličan, ali ekstravagantan ukus.

Dovoljno je da zavirite na njen lifestyle websajt Goop pa da vam jastuci koje je Goop uradio u saradnji sa poznatim dizajnerom tekstila Peterom Dunhamom pokažu koliko Gwyneth vrednuje jedinstvenost i unikatan rad, smatrajući da je on jedina raskoš koju možemo i moramo sebi da pružimo. 

Zato ne bi trebalo da nas čudi što je dom ove Oskarovke uvek sređen tip top i uređen samo i samo prema glumičinom ukusu. Poslednje promene koje je Gwyneth sprovela bile su rezervisane za njenu muzičku sobu (music room).

U redizajniranju ove prostorije glumici su pomogli dizajner enterijera Windsor Smith i njena inovativna online kompanija za uređenje prostora, Room in a Box, a finalni rezultat Paltrow je podelila na svom sajtu.  

Mi moramo da priznamo da nam se daleko više sviđa novi izgled sobe, s obzirom da nam sada prostorija deluje veće, svetlije i modernije, bez kabastih fotelja u pink meblu i sa klavirom koji je tek sada uočljiv, dok je pre bio gurnut do samog zida i zaklonjen ostalim nameštajem.

Kako se vama čini?  

Pre

Posle


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...