Miljenica modeling sveta obeležiće ne sumnjamo i ovu godinu. To je nagovestio nemački dizajner i kreativni direktor Chanela i Fendia, Veliki Karl Lagerfeld objavivši da ćemo na jesen videti capsule kolekciju koju će upravo on zajedno sa Kaiom Gerber osmisliti.

16-godišnja Kaia uzletela je neverovatnom brzinom u sam vrh modelinga te očekujemo da će sve glavne revije ovogodišnjih FW izdanja otvarati i zatvarati ova slika i prilika omiljene nam Cindy Crawford koja je početkom devedesetih zajedno sa Naomi, Lindom, Claudijom, Kate i Christy bila zvezda pista i editorijala.

Do tada, mi redovno kao i svi modni portali pratimo street style bravure mini Cindy koja iz dana u dan dokazuje kako su mlade generacije prigrlile stil 90-ih za svoju stilsku vodilju. Mommy jeans, crop top, nitne, kožne jakne i kačketi čine veliki deo njenog garderobera, ali jedan detalj izgleda Kaia smatra ključnim za svoj stil.

Naime, skrolujući po njenim kombinacijama videli smo kako se Kaia ne odvaja od sportske tašnice koja se tokom 90-ih nosila oko struka. Modeling muza je ipak sada najčešće nosi oko vrata na grudima, ili na ramenu. Njen izbor je klasična, crno-siva torbica koju nosi i kada ide u teretanu, na kafu sa drugaricama, snimanje ili sa mamom u šoping.