Kada je najavljeno da će princ William i njegova supruga, vojvotkinja od Kembridža posetiti Pariz, svi modni portali su imali samo jedno pitanje: Šta će Kate nositi tokom zvanične posete svetskoj prestonici mode, koja ne prašta loša izdanja?

Naravno, pretpostavljalo se da će Kate u skladu sa pravilima oblačenja i dosadašnjim nošenjem kreacija dizajnera iz zemlje koju posećuje poneti modele neke francuske kuće.

Zato se malo ko iznenadio kada se Kate posednjeg dana posete pojavila u kreaciji najpoznatije francuske kuće, u stvarno fantastičnom Chanelu!

Umesto tradicionalnog off-duty britanskog stila, Kate je pokazala da u sebi krije pravu Parižanku!

Ova odluka je bila očekivana, jer njenoj  tituli pa i stilu i te kako pristaje Chanel!

Da, mogli smo je videli u Isabel Marant, Balenciaga, Givenchy modelu ali to onda ne bi bila Kate koja neguje sofisticiran, klasičan damski stil koji je u genima velikog Chanela.  

Pogledajte na sledećoj strani parisko izdanje lepe Britanke...

PageBreak

Middleton je u pratnji princa Williama, tokom razgledanja najpoznatijih simbola francuske prestonice poput Ajfelove kule, Hotela des Invalides, muzeja Musee D’Orsay privukla pažnju atraktivnim kaputom francuske kuće kog je ponela u stilu Chanela, nalik svečanoj haljini.

Strukiran tvid kaput zvonaste suknje sa faltama, damskih 3/4 rukava i eklektičnog tkanja u kom se prepliću plava, crvena, zelena, roze, crna i bela Kate je stilizovala profi sve sa aksesoarima koje takođe potpisuje Chanel -  crnim, tankim kaišem sa šnalom koja predstavlja čuveni logo kuće i malom bordo-braon torbicom.

Kate i William su ovu posetu iskoristili za nekoliko nezaboravnih fotografija koje podsećaju na one koje je njegov otac, princ Charles imao sa putovanja sa pokojnom Diane...

Posebno su nam bili simpatični ispred Ajfelove kule... 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/