Ne znamo koji epitet više da joj damo - neodoljiva, femme fatale, zanosna, mistična, očaravajuća, erotična. U bilo kom slučaju Lima je bez premca jedna od najseksepilnijih žena na svetu kojoj je teško odoleti, bilo da ste muškarac ili žena. Niko nije imun na njenu lepotu...

Što je sasvim razumljivo - Adriana ima taj vamp, pomalo wild, dirty vajb oko sebe koji je u granicama pristojnosti. Kod nje ništa nije vulgarno, degutantno, preterano već pažljivo odabrano. Ona je itekako svesna toga pa potencira svoj seksepil birajući haljine koje imponuju njenoj rasnoj figuri. 

Tik pred početak Njujorške nedelje mode, Lima je bila jedna od zvanica glamurozne gale u Velikoj jabuci - tradicionalne amfAR gale. Brazilska lepotica je predvodila imponzantnu grupu modela među kojima su bile i Naomi, Heidi, Barbara Palvin i njena sunarodnica Alessandra Ambrosio, ali niko nije izazvao toliko pažnju kao Lima.  

Pogledajte na sledećoj strani najnovije izdanje slavne manekenke...

PageBreak

35-godišnja manekenka se na humanitarnoj gali pojavila u prozirnoj, dramatičnoj maksi haljini Zuhair Murada dubokog izreza koji je dosezao do pupka, krupne čipke opšivene svetlucavim crnim koncem izgledajući kao neka vampirska kraljica.

Za vamp beauty look se pobrinuo crveni karmin, dok je struk naglasila crnim, širokim kaišem od mat kože sa šnalom.      

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/