Možete da je ne volite, da vam je krajnje nesimpatična i bezlična, ali Victoria Beckham je uspela, bez obzira na svoje bogato nasleđe i finansijsku stabilnost, da izgradi modno carstvo i postane jedna od najuticajnijih dama u modnoj industriji.

Čak i da nakon Posh Girl devojke nije postala jedna od uzdanica britanske mode, neosporivo je da britanska dizajnerka ima neverovatan osećaj za stil. Gde god da se pojavi supruga Davida Beckhama (uopšte ne verujemo šuškanjima da je razvod na pomolu), sve dame će se okrenuti da je pogledaju, svesni njene upečatljive, stylish pojave.

Poslednje tri kombinacije to dokazuju!! Kao i činjenicu da Vic ne može bez killer štikli, koliko god da su vrtoglavo visoke. A prva kombinacija je imala ekstremno visoke štikle.     

Victoriju smo uočili na njujorškom JFK aerodromu u fantastičnom vunenom kaputu ispod kog je obukla crnu majicu i strukirane pantalone istog tkanja kao i kaput sa vertikalnom crnom šraftom sa strane.

Ono što je ipak privuklo daleko veću pažnju su njene polulakovane čizmice crne koje su imale potpeticu pa rekli bismo veću i od 15 cm!! Ali to nije predstavljalo problem Beckhamovoj koja je savršeno hodala u njima, kao da šeta u najudobijim i najstabilnijim cipelama!  

Druga je definitivno naš favorit jer obožavamo Victorijine "avanture" u kolorit! Doduše retke su, ali u poslednje vreme sve učestalije. Naime, odmah po sletanju u Njujork, Victoria je svratila do svojih office kancelarija u njujorškom distriktu Chelsea.

Za tu priliku je bila više nego upečatljiva birajući rolku u vedroj, jarkoj nijansi limun žute i narandžaste, koju je nadogradila plisiranom teget suknjom, asptraktnog printa u vidu razbacanih, šiljatih linija.  Raspuštena kosa, naočare i savršenee čizme sa četvrtastom petom zaokružile su ovaj sjajan look.   

Poslednja kombinacije je defintivno najelegantnija od svih. Ovoga puta Vic je u pratnji Davida prisustvovala žurci koju je priredila Anna Wintour u svom domu. Za glam večeru koja je bila ipak rezervisana za mali krug Anninih prijatelja, Vic je obukla satensko belo odelo, malo šireg blejzera i povećih revera dok su pantalone bile prilično uzane i strukirane.

Opet je najveću pažnju privukla obuća britanske dizajnerke - prelepe salonkice, odnosno sandale lakovane kože koje krasi elegantna, takođe visoka zlatna štikla. Kosa je u ovoj kombinaciji bila podignuta u punđu sa ležerno puštenim pramenom sa strane, dok se u sferi šminke Beckham opredelila za nude ruž i smokey eye, i blagi dodir bronzera. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija