Britanska kreatorka je proteklih dana boravila u Njujorku, gde je obavljala poslovne sastanke vezane za svoj modni brend. Kao i uvek, Victorija je priredila pravu modnu reviju za paparazze. Njujorškim ulicama je prošetala tri chic prolećne kombinacije s vlastitim potpisom, upotpunjene na vrtoglavo visokim potpeticama. Pa, u stilu "ledene" Victorije...

(Na "ti" sa Vic: Ovo je omiljena prolećna kombinacija Victorije Beckham za veče)

Naime, za prvu šetnju NY, modna ikona je izabrala uzane pantalone cvetnog desena koje je upotpunila elegantnim crnim kaputom i crnim štiklama modne kuće Casadei, inače njenom omiljenom markom obuće.

Druga kombinacija je već bila rezervisana za večni letnji desen: pruge!

Komplet od klasičnih, širih kilota i bluze su bili vrhunska kombinacija koja je na kreatorki izgledala beskrajno elegantno, pogotovo kad ju je Vic nadogradila klasičnim štiklama u neutralnom, nude tonu.

(Lady in red: Victoria Beckham u savršenoj crvenoj haljini)

Posebnu pažnju privukao je treći styling, koji je ujedno i najnežnije izdanje popularne kreatorke koja uglavnom preferira tamnije boje.

Za sunčan dan odabrala je kombinaciju raskošne midi suknje s nežno ružičastim cvetovima. Suknju je dopunila pismo torbicom istog dezena, belom majicom od satena i glomaznim sandalama takođe iz sopstvene kolekcije.

Izvor: buro247.hr