Ove jeseni, novi modeli jeansa uključuju stilove koje smo u prethodnom periodu mogli da vidimo na revijama svetskih dizajnera. Oni su sada stigli u hight street radnje širom sveta, te ćemo moći da uživamo u odličnoj ponudi koja je već počela da osvaja tržište. 

Kako već vidimo, sprema nam se pravo modno osveženje, jer nam se čini da denim ponuda nikada nije bila bogatija.Naš savet je da ove sezone zaboravite na klasične i dosadne modele jeansa, i uživate u totalno drugačijim (i smelim) siluetama.

Predstavljamo vam 8 ključnih modela farmerki za jesen: 

Zvoncare

One su bile pravi favorit leta, i iz dobrog razloga biće jednako trendi i tokom naredne sezone. Sa dodacima kao što su prednji džepovi, izbeljeni delovi i dugmići, zvoncare koje ćemo nositi na jesen nas podsećaju na dobro poznatu siluetu "sedamdesetih". 

Foto: Promo / J Crew

Colorblock farmerice

Denim ne mora biti dosadan. To dokazuju modeli koji se sastoje iz dve različite boje teksasa koje se međusobno prepliću u različitim oblicima, dimenzijima i gragičkim elementima. Ako želite da svoj garderober obogatite komadom koji je chic, onda obavezno investirajte novac u dobre colorblock farmerice!

Foto: Promo / Express

Farmerice sa širokim zvonom

Sa visokim strukom i siluetom koja prati liniju tela do bokova, a zatim počinje da se širi u veliko zvono, ove farmerke možda izgledaju malo rizično. Ipak zahvaljujući skraćenoj dužini nogavica koje sežu do sredine listova, one će vam dati potrebnu notu seksipila i elegancije, čak i ako je reč o denimu. 

Foto: Promo / Asos

Farmerice sa pačvork detaljima

Orginalne i zabavne! Farmerice koje se sastoje od pačvork detalja, različitih oblika daju vašem stilu dozu ležernosti, i čine vas pravom fashion damom. Savet: uz ovaj model jeansa odaberite minimalističke aksesoare, kako bi vaše farmerice istakli u prvi plan!

Foto: Promo / Pepe Jeans

Farmerice sa neporubljenom ivicom

Završetak ovog jeansa je najinteresantniji. Na prvi pogled, one izgledaju kao klasičan par farmerica, ali ako pogledate bolje uvidećete da je sama ivica neporubljena, sa koncima koji su ostavljeni da vise. Sigurni smo da ćete poželeti da ih posedujete, jer one izgledaju neverovatno cool. 

Foto: Promo / Mother denim

Farmerice sa izvezenim cvetovima

Ok, složićemo se da farmerke sa vezom nisu nešto novo i neviđeno do sada, ali svaka sezona nam donosi neku drugačiju verziju postojećeg trenda. Veoma ženstvene, ukrašene ružama u jarkim bojama, ovaj model jeansa dodaje dozu razagranosti vašem looku, što će činiti vaš look efektnim.

Foto: Promo / French connection

Zvoncare koje sežu do sredine lista

Ako klasične zvoncare nisu za vas, izaberite sigurniju varijantu i isprobajte novi oblik zvoncara koje su kropovane, te dolaze u dužini do članka. Osim dubljeg struka, one poseduju i blago isprane delove.

Foto: Promo / J Brend

Skinny farmerice

Ako mislite da imate dovoljno skinny farmerica, razmislite još jednom. Ova sezona donosi nove modele, koji se odnose na blago isprani denim u kombinaciji sa sa zanimljivim ukrasnim detaljima, što ih čini osveženim i drugačijim. 

Foto: Promo / Mango

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija