Stiže nova Kate Moss! Možda nam ne verujete, ali ako iko može da "ukrade"  popularnost poznate britanske manekenke i dobije epitet "nova Kate", onda je to njena mlađa sestra Lottie Moss koja je potpisala ugovor za jednu od najpoznatijih manekenskih agencija na svetu: Storm Model Management.

16-godišnja Lottie Moss koja već sada izgledom podseća na slavnu sestru, pohvalila se  potpisivanjem ugovora na društvenoj mreži Twitter, na kojoj je postovala jednu od test slika sa njenog Storm profila, s porukom "Iiii šta kažete?“.

Lotti – koja je prilično niska, ima samo 165 santimetara, se slikala za profil u New Faces sekciji, pozirajući u ležernom izdanju, a crno-bele slike su objavljene prvo na stranici agencije.

Storm je inače matična agencija od Kate Moss, koja je slavnu manekenku otkrila na JFK aerodromu kada je Britanka imala samo četrnaest godina.

"Engleska ruža“, kako joj mediji već tepaju, je prvi put primećena na Kateinom venčanju 2011. godine, kada su bile objavljene slike nje kao deveruše. Tada 13-godišnja Lottie je uradila test fotografije za Storm ispred objektiva Andrea Carter Bowman, ali o potpisivanju ugovora niko nije ništa govorio..