U okviru 30. Amstel Fashion Weeka, koji se održava u BelExpo centru, sinoć su predstavljene kolekcije brendova Patrizia Pepe i "B-Underwear", retrospektivna izložba "30" najprestižnijih domaćih dizajnera koji su prethodnih petnaest godina izlagali na Beogradskoj nedelji mode, kao i modeli novih dizajnera: Ive Soković, Marka Maroisuka, Ivane Murišić i Ivanmana.

U okviru retrospektivne revije "30" modele Roksande Ilinčić, Ane Šekularac, Darka Kostića, Dode Komad, Irene Grahovac, Verice Rakočević, Bate Spasojevića, sestara Stevančević, Tijane Pavlov, Ane Ljubinkovic, Ingrid Huljev, Marka Mitanovskog, Ivane Pilje, Marije Sinđelić, Borisa Nikolića, Nataše Šarić, Sonje Krstić, Suzane Perić i drugih modnih dizajnera ponele su zvezde domaćeg javnog zivota glumice Ana Sofrenović, Iva Štrljić, Lena Bodanović, Aleksandra Janković Splića i Mina Lazarević, pevačice Goca Tržan, Tijana Dapčević, Zoe  Kidah iz benda "Zemlja gruva", slikarke Jelena Blečić i Biljana Cincarević, voditeljke Sandra Perović, Dragana Ćosić, ali i nekadašnje dive srpskih modnih pista Vanja Govorko i Irena Mišović. Sergej Trifunović nosio je kreaciju Tamare Radivojević. Posebna atrakcija bio je stilista Filip Maksimović, koji je prošetao na visokim štiklama sa kacigom od disko kugle noseći model Ive Stefanović.

Brend "Patrizia Pepe" predstavio je mušku kolekciju za jesen/zimu 2011/12, inspirisanu garažama u Sijetlu, a neke od modela poneli su teniser Ilija Bozoljac i voditelj Boško Jakovljević. Brend "B-Underwear" kao i uvek priredio je atraktvnu reviju donjeg veša kojoj su prisustvovale mnoge javne ličnosti.

Revije "30", "Patrizia Pepe", "B-Underwear" i mladi dizajneri