Nakon što je francuska modna kuća Balmain objavila sneek peek nove kampanje za jesen 2016, konačno su nam stigle sve fotografije kampanje, u kojoj se pojavljuju mnogobrojne holivudske ličnosti, a posebne zvezde u fokusu su Kanye West i Joan Smalls...

Nova serija fotografija objedinjuje dramatične fotografije koje potpisuju fotograf Steven Klein i modni direktor Pascal Dangin.

Balmain armiju čine Kim Kardashian-West, Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn, Sasha Luss, Dilone, Riley Montana, Josephine Skriver, Ysaunny Brito, Joan Smalls i poznati američki reper i dizajner Kanye West.

Iako su svi modeli odradili sjajni posao, kako mnogi smatraju, upravo Kanye je uveličao ovu kampanju svojim pojavljivanjem ali i sjajnom ekspresijom lica koja je trebalo da bude što dramatičnija.

Reper se na fotografijama pojavljuje u prvom planu, uplakanih očiju, dok nam kasnije pokazuje svoj outfit- iscepan jeans i jaknu optočenu perlicama - look koji nas je podsetio na outfit koji je poneo na Met gala veče. 

Ovo nije prvi put da Kanye sarađuje sa brendom, jer se već pojavio u Balmain kampanji za proleće/leto 2015, zajedno sa Kim Kardashian, a poznato je i da je veoma blizak prijatelj sa Olivierom Rousteing, kreativnim direktorom brenda. 

Inače cela kampanja je poslužila Kanye Westu da snimi video za svoj najnoviji singl "Wolves" u kome se pored modela iz kampanje pojavljuje i SIA kao prateći vokal.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija