Devojke dolaze iz šest država regiona i sve su nova lica koja će uskoro početi da osvajaju svetske modne piste

U kultnoj beogradskoj galeriji "Ozon" održan je nesvakidašnji live photoshooting i modni koktel pod nazivom LICE GODINE 2015, powered by ELLE. Brojne zvanice iz modnog i javnog života prisustvovale su predstavljanju regionalnih finalistkinja pred njihov odlazak na svetski izbor LOOK OF THE YEAR, koji se održava u Italiji. Na ovom događaju ujedno je najavljena saradnja između magazina ELLE i izbora Lice godine i u 2016. godini.

Šest prelepih devojaka, predstavnica Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije, pozirale su u stilu top-modela i mnogo iskusnijih koleginica čuvenom modnom fotografu Nebojši Babiću. To je bio i njihov prvi zajednički editorijal za srpsko izdanje magazina Elle. 

Toplo veče i modno druženje sa stilom obeležili su i veoma posebni ukusi sladoleda "Moritz Eis", kao i degustacija vina Vinarije Oplenac.

Među prisutnim zvanicama, koje su skoro zatvorile Uzun Mirkovu ulicu  bili su: Đurđa Stojiljković, Cile Marinković sa suprugom Bebom, Mira Adanja Polak, Ašok Murti, Duška Jovanić, Ašhen Ataljanc, Branislav Tomašević i mnogi drugi. Na ovom događaju je ujedno i najavljena saradnja između magazina ELLE i izbora lice godine i u 2016. godini.

Deo atmosfere sa događaja možete videti i na Viber Elle public chat-u > > >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

The look of the year

 The Look of the Year je najprestižniji modni izbor za nova lica u svetu, a datira još iz osamdesetih godina prošlog veka. Manifestacija pod nazivom LICE GODINE postojala je na području bivše Jugoslavije. Agencija "Model Scouting Office" ponosi se time što je ovom modnom pričom ponovo ujedinila region.

U saradnji s modnim magazinom ELLE, modni agent Jelena Ivanović, predstavila je sinoć u galeriji "Ozon" u Beogradu finalistkinje LICA GODINE 2015.