Kendall Jenner nema nameru da zastane, hrleći ka osvajanju svih najvećih ugovora u modelingu! Nakon što je prošel nedelje potpisala svoj prvi veliki beauty ugovor za Estee Lauder, mlađana manekenka (tek 19!) je kako prenose strani mediji stavila svoj potpis na još jedan masivan ugovor, i to za velikog Karla Lagerfelda!

Polusestra Kim Kardashian i cura koja je od februara ove godine model o kom se najviše pisalo u medijima, biće zvezda najnovije kampanje slavnog kreatora, i to za njegovu prolećnu kolekciju. Društvo će joj praviti čarobna Sasha Luss, Ming Xi i Baptiste Giabiconi.

Pogledajte šta nas je o Fashion weeku naučila Kendall Jenner.

Da li će biti ovo ugovor koji će zacementirati Kendall na mestu najzanimljivije i najatraktivnije manekenke trenutka? S obzirom da je gradacija poslova u karijeri Jennerove krajnje impresivna, nama se čini da ne postoji ništa, ili je možda pravilnije reći "niko", ko može da zaustavi dominaciju fotogenične Kendall. Što nas dovodi do pretpostavke da je sledeći ugovor rezervisan za Chanel.

Jenner je da se podsetimo do sada bila već zvezda na tri Chanelove revije koje smo videli na PFW, a najavljena je kao jedna od glavnih za nastupajuću reviju Chanel Métiers d'Art, koja će biti odražana u Salcburgu, 2. decembra.

Takođe, opšte je poznata činjenica da Karl voli da omiljene modele angažuje za sve modne kuće u kojima radi pa je tako Cara Delevingne bila istovremeno zvezda i Fendi, i Chanel kampanje. Sad je izgleda red došao na Kendall....