Svi najveći dizajneri današnjice nam poručuju jedno: da je došlo vreme da odložimo salonke i da proleće obeležimo s ravnom obućom ili platformama. Tu negde između visine i kopna, svoje mesto pod suncem traži da ugrabi, vrebajući iz prikrajka i model mules sandala-cipela koje za sada nose samo najhrabrije dame koje vole da eksperimentišu sa odećom, smelo igrajući se s trendovima i stilovima.

Međutim, pred nekim modelima prosto ne možete da ostanete ravnodušni. Majstor u kreiranju takvih, nezaboravnih modela cipela koje vas ostavljaju bez daha izgledajući kao milion dolara (skupoceno, jedinstveno i nosivo) je dizajner Nicholas Kirkwood čije cipele su odavno nadmašile odeću s njegovim potpisom!

Naš poslednji shoes crush je rezervisan upravo za crne mules sandale s njegovim potpisom koje podsećaju na čipkanu zavesu iako su napravljene isključivo od kože. Cipele su malčice na ivici kiča, i to mahom zbog srebrnog detalja, ali definitivno superstar u seriji najnovijih cipela koje nam kreatori prezentuju.   

I možete da odahnete, njegove cipele ne koštaju milion dolara, ali definitivno čine da se osećate kao da nosite nešto toliko skupoceno i unikatno!