Da se razumemo, kada su u pitanju godine i stilski izbori, ne pada nam na pamet da nekog kritikujemo, ali smo svakako tu da savetujemo. Ne, nije potrebno da legnete na kauč i setite se svog detinjstva. Samo da nam verujete.

Odlučili smo malo detaljnije da naliziramo cipele koje imaju status seksi komada, ali i modela koje možemo da nosimo često. Pa koji modeli vam prvo padaju na pamet? Salonke, sandale sa kaiščićem i platforme? Da li smo pogodili?

Poslednji niz godina veliki broj dama zaljubio se u zanimljive modele, nalik sofisiciiranoj i svedenijoj verziji rimljanki, sa čipkanom ili kožnom teksturom i nekoliko redova kaiščića koji do članka mahom prekrivaju žensko stopalo.

Pomama za ovim i sličnim modelima je uhvatila mahom glavne trendseterke, između 20 i 60 godina: Oliviju Palermo, Rihannu, Julianne Moore, Caroline Issu, Taylor Tomasi Hill i Ninu Garciju, kojima je skoro jednako seksi i stajliš stajao pomenuti model cipela. 

Dame su ga mahom kombinovale u paru sa izazovnim, drskim haljinama, malo elegantnijim odelima, pencil suknjama i bluzama, ali i jeansu i večnoj, beloj košulji.