Chloe Perrin, dizajner aksesoara

Omiljena destinacija za putovanje: Volim da pobegnem na skijanje krajem februara u francusko ski odmaralište Megeve. Priroda je prekrasna kao i staze za skijanje, selo je šarmantno a topljeni sir fondu prekrasaaan!

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Odsedam najčešće u hotelu Hotel du Mont Blanc, prelepom cozy boutique hotelu u kom je pedesetih često tu boravio poznati pesnik i umetnik Jean Cocteau. Omiljeni restoran mi je Flocan de Sel, u kom bukvalno svako jelo mi se čini da je najbolje koje sam probala... plus, prostor je neverovatno romantičan.  

Bez čega ne ideš na put: Chapstick za usne, moja Perrin Paris torba i vunene čarape. 

Isabel Marant, modni dizajner

Omiljena destinacija za putovanje: Nakon prolećnih prezentacija jesenjih kolekcija volim da pobegnem u Indiju, ili na Tajland, samo da je neka azijska destinacija. Volim tu opuštenost koju nalazim na ovim mestima, sunčano vreme, vesele i raspoložene ljude i priliku da meditiram i praktikujem jogu svako jutro. Tu bukvalno regenerišem i um i telo i opuštam se maksimalno.

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Prošle godine sam posetila Tajland gde se boravila u Bangkoku i Chaing Maiju. Obožavam ova mesta!! Ima toliko otvorenih pijaca, vašara i buvljaka koji su prepuni robom, umetninama. Hrana je takođe čarobna, bilo da posećujete najluksuzniji ili najmanji restoran, uživaćete u različitim, aromatičnim i prilično začinjenim jelima. Od hotela preporučujem Ariyasom Villu, prekrasan mali hotelčić. 

Bez čega ne ideš na put: Nosim minimalan broj odeće. Nekoliko šorts modela, kupaćih kostima, majici. Želim samo da plivam i da uživam. Za to mi je potrebno vrlo malo odeće. 

Jennifer Fisher, dizajner nakita

Omiljena destinacija za putovanje: Meksiko. Na turu margarita, načosa i dobrog tena. 

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Volim Las Ventanas u Meksiku, ali moram da priznam da se uglavnom ceo odmor zadržim u resort zoni. Plaža-masaža i tako danima. Što se tiče skijanja najradije biram modensko ski-mesto Aspen gde kompletna porodica ima po kuću u kojoj boravi za vreme zimske pauze. Ručamo najčešće u Casa Tua i sping Cafe Aspen koji ima najbolju vegan/gluten free hranu.

Bez čega ne ideš na put: U Meksiko ne mogu da odem bez svog Mikoh kostima za kupanje i prelepe i omiljene mi Balenciaga torbe za plažu. Na zimovanju mi je najbitnije da ponesem svoju omiljenu kremu za lice Chantecaille Moisturizer.

Leila Yavari, direktorka StyleBopa

Omiljena destinacija za putovanje: Kolumbija! Ova prelepa zemlja ima obalu koja izlazi na Karipsko more i Pacifik - ovo je raj na zemlji prepun beličastih, peskovitih plaža koje okružuje egzotična džungla, dok more krije kristalno čisto plavetnilo. Sviđa mi se što postoje plaže koje su savršene za surfere, ali i one koje su idealne za leškarenje i kupanje u mirnoj vodi. Takođe, Kolumbija ima raskošnu i bogatu istoriju prepunu folklornih detalja.    

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Merecumbre resort koji se nalazi na severnoj obali je moj delić raja! Nalazi se na samoj plaži a urađen je u tradicionalnoj kolumbijskoj arhitekturi sa otvorenim terasama koje izlaze tik na plažu. Smeštaj je tipa bungalov ali je opremljen vrhunskim, poslednjim gadgetima hi-techa. Hotelski restoran je takođe fantastičan i mahom nudi riblje specijalitete.

Bez čega ne ideš na put: Bez bikinja Eres, marame Hacienta Montaecristo, Valentinovih rimljanki i Celine naočara.

Lisa Marie Fernandez, modni dizajner

Omiljena destinacija za putovanje: Definitivno gradić Jose Ignacio u Urugvaju. To je mesto koje pršti od boemskog raja, relaksacije i relativno je malo posećeno. 

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Želeli smo da imamo privatnu oazu raja za vreme boravka od dve i po nedelje pošto smo insistirali na privatnosti. U pitanju je bila romantično putovanje. Sobe su nam bile 15 minuta od plaže, skrivene u prekrasnoj zelenoj, izolovanoj oazi. Probudite se i sačeka vas nepregledno zelenilo prepuno divljih, neukrotivih konja. Od restorana volim la Caracolu jer je hrana fantastična! Morate da brodićem doćete do ovog skrivenog restorana ali vredi! Jose Ignacio vrvi od malih prodavnica u kojima se nalaze mala ručno napravljena blaga. Jedna od njih je Artesenal u kojoj možete da pronađete ručno tkane vunene pončo ogrtače i prekrivače. Santas Negras takođe ima priličan broj garderober, a funkcioniše i kao restoran / kafić.         

Bez čega ne ideš na put: Bez Terry cloth pončo ogrtača.

Misha Nonoo, modni dizajner

Omiljena destinacija za putovanje: Suprug i ja smo posetili Čile sad za vreme božićnih i novogodišnjih praznika u društvu prijatelja i uživali smo! Planinarili smo, išli na pecanje, krstarenje, posetili glečer, probali nova vina.

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Hotel Vina Vik u Čileu. Arhitektura je očaravajuća. Svaka soba je pažljivo i smelo dekorisana prema nekoj temi. Imaju takođe čaroban vinski podrum sa vertikalnim buradima koji pripada hotelu i nudi isprobavanje vina.

Bez čega ne ideš na put: Krep pantalone su basics i ne gužvaju se. Mogu da se nose na baletanke, ali i salonke, zavisno od ostatka garderobe. Takođe, na put ne idem bez nekoliko spakovanih knjiga. I u Njujorku se trudim da čitam kad god imam vremena jer sam strastveni ljubitelj u pisanu reč. 

Rosetta Getty, modni dizajner

Omiljena destinacija za putovanje: Pozitano u Italiji na Amalfi obali. Svake godine skoknem do tamo sa suprugom i decom. Vezani smo za to mesto. Tamo su se muževljevi roditelji venčali i naši prijatelji takođe vole da ga posećuju.

Omiljeno mesto za boravak, restoran i shopping destinacija: Kad smo u Pozitanu odsedamo u Le Sirenuse kog drže naši prijatelji Antonio i Carla Sersale. Od restorana volimo hotelski restoran i La Spondu koja ima u ponudi mediteransku kuhinju. 

Bez čega ne ideš na put: Bez marame, bikinija Eres brenda, patika PL, ulja za lice Shiva Rose i dobre knjige.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija