Naslovna | Lifestyle | Promo | Sjajan način da uštedite prostor: Evo kako da uredno spakujete 30 pari cipela na jedno mesto!

Sjajan način da uštedite prostor: Evo kako da uredno spakujete 30 pari cipela na jedno mesto!

foto: Profimedia

12. 01. 2018.

Da li vam je poznata situacija u kojoj ulazite u kuću i saplićete se o gomilu obuće?

Ako vam je cipelarnik zauzet i nemate prostora da dodate i drugi, pogledajte OVDE šta će rešiti vaš problem!

Rešenje je prenosiva polica za obuću! U ovu genijalnu policu ćete moći da spakujete čak 30 pari cipela, patika, papuča ili čizama koje su vam do sada zauzimala čitav hodnik. Ima 10 redova, visoka je 140cm, a širina police je 51cm.

Napravljena je od plastike i čvrstih metalnih šipki. Izuzetno je lagana, pa ćete za razliku od glomaznih drvenih cipelarnika moći da je premeštate gde god i kada god poželite. I plus zauzima minimalno mesta! Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po EXTRA SNIŽENOJ CENI od samo 1490 rsd!


Neka vaši hodnici konačno izgledaju uredno i neka vas ne bude stid od svuda pobacane obuće kada se na vratima iznenada pojave gosti!

Iskoristite priliku da poručite uvek i skoro svima potrebnu prenosivu policu za obuću po SUPER CENI i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE