Lino kaše, pre svega Čokolino ubedljivi su lideri u kategoriji i kod dece i kod odraslih. Konzumiraju se kao doručak, ručak ili užina. Deca ih vole prvenstveno zbog dopadljivog ukusa, a njihove mame i tate  jer je to način da se zaslade nakon jela. Prilikom davanja Lino obroka svojim bebama mnoge mame se često vode receptom: pola mami – pola bebi, jer iako je obrok namenjen klincima roditelji ne žele da ga prerastu. 

Odrasli se uglavnom opredeljuju za ukus čokolada-lešnik i često vole da eksperimentišu, pa u Lino kaše dodaju keks, voće ili med. Njihov pravi trenutak za Lino kašu uživanja je u vreme doručka ili kasni popodnevni sati. Neke navike iz detinjstva nikada ne treba menjati.

Meda Lino svoje nove proizvode preporučuje svima. Oni su korisni za zdravlje beba, mama i tata. Izvor su energije i zadovoljstva. Nova Čokolino Junior kaša bazira se na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob. Ova receptura obogaćena vitaminima i mineralima idealna je za svakodnevnu ishranu. U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, kontrolišu se sirovina, okolina, tehnološka oprema, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i  funkcionalne i nutritivne vrednosti  proizvoda.

Deca znaju da medvedić Lino za njih uvek sprema nešto fino, a odrasli su sigurni da su ukusni Lino obroci pouzdano hranljivi i zdravi, zato se ni sami ne odriču ove poslastice. 

Nekada su potrebne godine kako bi pronašli savršenu razmeru za pripremu najukusnijeg Čokolino obroka, zato je Lino medvedić pritekao u pomoć. Na linku http://coko.lino.eu/  otkrijte tajnu savršene recepture!