Tradicionalni muzički festival Lovefest ove godine biće održan od 3. do 5. avgusta na deset lokacija u Vrnjačkoj banji. Nakon promocije mladih izvođača elektronske muzike iz Srbije, od ove godine Festival afirmiše umetnike kroz osam novih zona. U programu su fotografska, ekološka, filmska, grafiti zona, velika zona za odmor, zona uličnog basketa, edukativne radionice, i zona posvećena najmlađima.

Prve festivalske večeri na glavnoj Tuborg bini nastupiće James Zabiela, jedan od najvećih DJ-eva današnjice, nemački DJ Alex Niggemann i beogradski DJ Miloš Pavlović. Drugi dan festivala, headliner na glavnoj Tuborg bini muzičke zone biće poznati danski DJ Noir, a osim njega nastupiće dvojac iz Niša Don’t i trstenički DJ Kind of Man. Poslednje festivalsko veče je kao i prethodnih godina posvećeno domaćoj muzičkoj sceni kada će nastupiti Darkwood Dub, Sinestezija, MVP i S.A.R.S.

Svi izvođači elektronske muzike koji su prošli konkurs "Mlade nade Lovefesta", imaće priliku da nastupe na glavnoj Tuborg bini i Red Bull bini.

„Cilj ovogodišnjeg festivala je promocija kulture mladih i talentovanih ljudi, kao i stvaranje jedinstvene platforme koja će pružiti podršku omladini u Centralnoj Srbiji. Kroz devet zona Lovefest želi da motiviše mlade da stvaraju i nastave da razvijaju svoju umetnost“, rekla je Zlatana Pavlović, PR menadžer Lovefesta.

Karte za tri dana festivala dostupne po ceni od 1200 dinara i mogu se naći u poslovnicama Eventima u Srbiji, kao i na zvaničnim prodajnim mestima. Novih osam zona festivala su besplatne i dostupne svim posetiocima Vrnjačke Banje.






Pored nastupa najznačajnijih svetskih imena elektronske muzike, ovogodišnji Lovefest iznenadiće posetioce sa osam novih zona...