Addison Groove (aka Antony Williams) karijeru je započeo pod drugim pseudonimom. Snimajući kao Headhunter za uticajnu izdavačku kuću Tempa, još od 2007.  Svojim LP i 12`` stvorio je kultni status na dubstep sceni. Snažan izraz koji je doneo ovekovečen je na sedam izdanja, sve do 2010. kada je na scenu doneo jedan od najvećih bass hitova dekade – „Footcrab“, ovog puta pod novim imenom Addison Groove. Fenomenalne reakcije kritike i publike pratila je i popularnost kod svih kolega, šampiona ovog zvuka.

„Footcrab“ su u svoje kolekcije i setove uvrstili i Aphex Twin, Surgeon, Ricardo Villalobos i Mr Scruff, stvarajući tako nove Williamsove poklonike. Prateći uticaje Chicago ghetto-a, Addison Groove je na UK bass sceni stvarao poklonike među kolegama i publikom, podjednako.

Njegov brzi napredak u samo njemu svojstvenom hibridnom zvuku, kao i razvijanje efektnog živog nastupa sa Rolandom TR 808, zabeležili su neki od najslavnijih klubova, poput Fabric (London) i Berghain (Berlin), kao i klubovi koje je posetio na brojnim turnejama u SAD, Australiji, Novom Zelandu, Aziji i Evropi.

RESONATE MUSIC PROGRAM:

Sreda, 19. april - Dom omladine Beograda

Stephen O’Malley

Chain Of Flowers

WoO

Četvrtak, 20. april - Drugstore

Rolly Porter

Peder Mennerfelt, 

Yves Tumor

Stevie Whisper

Rastko Lazić

Mirko Lazović + Pavle Popov

Petak, 21. april - Dom omladine Beograda

Lee Ranaldo (Sonic Youth)

Anna Von Hausswolff

Vvhile

Petak, 21. april - Disco Splav Sloboda

Marko Nastić

Jichael Mackson

Ada Kaleh

Kristijan Šajković b2b Vladimir Dragaš

Subota, 22. april - Drugstore

Mykki Blanco

Biosphere

Addison Groove

Alba G Coral & Regen

Feloneezy

Lil Taty

Jackie Dagger

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/