MODTV Fashion Video

Svi oni koji priželjkuju da budu na Fashion Weeku a spečeni su finansijski ili nekim drugim poslom, ovo je način da FW izdanje dožive kao da su tamo! Naime, ova podcast stanica vas vodi u backstage najjačih revija, kao i u prve redove. Deo svake epizode su intervjui, upućivanje u trendove kao i video snimci sa top modelima, dizajnerima i visažistima koji su zaslužni za magiju koja se u periodu održavanja FW-a dešava od Njujorka do Pariza.    

Pop Fashion​

​Spoj mode i pop kulture bio je u fokusu Lise Rowan, vlasnice vintage butika i stilistkinje Kaarin Vembar koje su pokrenule ovu stanicu u okviru koje na nedeljnom nivou komentarišu sve najnovije modne vesti, stil poznatih i ostale vesti vezane za modu i pop kulturu. Na vrlo zanimljiv i kreativan način ova podcast stanica vas upućuje u sve aktuelne modne događaje. 

You Must Remember This

Ovaj podcast kanal nije direktno povezan sa modom, već se bavi istorijom holivudskih filmova snimljenih u 20. veku s akcentom na filmove i poznate skandale iz zlatnog doba Holivuda. Ukoliko ste fashion devojka koju zanimaju holivudski tračevi i dešavanja iz najpoznatije ere Holivuda, onda je ovo stanica koju morate da pratite.

Unbuttoned by Yahoo Style

Na pomenutoj stanici gostuju najjača imena iz sveta mode a svaku emisiju vodi Joe Zee. Od analizirana revija preko stila sa crvenog tepiha do vesti iz pop kulture, slušanje ove stanice će vam uvek biti krajnje zabavno! 

American Fashion

Ukoliko ste modni zaluđenik u srcu i često vašu pasiju prema modi mnogi karakterišu kao ludilo, onda je ova stanica idealna za vas! Charles Beckwith, Seth Friedermann i Lisa-Maria Radano koji su osnovali stanicu u fokusu imaju američku modnu industriju prikazanu iz ugla stručnjaka, dizajnera, bajera i onih koji su u samom srcu proizvodenje, ali i runway fotografa. Ovo je stanica koju slušaju svi najbitniji ljudi u modi. 

Chanel Fashion

Jedna od najpoznatijih i najjačkih modnih kuća na svetu ima i svoju podcast stanicu na kojoj možete da čujete ekskluzivne intervjue sa Karlom Lagerfedlom, Chanelovim ambasadorkama kao i manekenkama koje nosi modele francuske kuće. Ovo je stanica koja vam približava Chanelov sjaj i glamur.

Stuff You Should Know

Korisna i fascinantna stanica Stuff You Should Know se ne bavi samo modom već i beauty svetom i to mahom praktičnim informacijama koje mogu da vam koriste u svakodnevnici. Tako na njoj možete da čujete sve o paleo dijeti, novim parfemima, upotrebi prajmera, plus imate priliku da postavite i pitanje vezano za modu ili beauty ili ishranu.