Naša omiljena vojvotkinja, Kate Middleton, kao da se krila od javnosti nakon njene poslednje kraljevske turneje po Australiji.

Iako nas je na tom sadržajnom putu obradovala sa mnogo epskih momenata kada se radi o stilu, počeli smo da se pitamo kada će se opet pojaviiti.

Izgleda da je čekanju došao kraj...

Princ William i Kate obreli su se u Škotskoj, na jednodnevnoj poseti Strathearn Community koledžu, i tom prilikom su se družili sa decom iz lokalne škole, a Kejt je plesala okolo sa plišanim medom koji je dobila na poklon i naravno, izgledala prelepo kao i obično.

I to u crvenom vunenom kaputu.

Za svoj prvi javni nastup u poslednjih nekoliko meseci odabrala je crveni Jonathan Saunders kaput, i uskladila ga sa crvenom haljinom brenda Goat. Naravno, nije mogla da izostavi njene omiljene L. K. Bennet štikle u nude nijansi, i srdačan osmeh koji je vojvotkinjin najdraži modni dodatak.

Međutim, spazili smo da se ovoga puta odlučila za look koji malo manje ističe njenu figuru nego inače. Da li je ipak moguće da kraljevski par krije nešto, s obzirom da se stalno spekuliše o Kateinoj novoj trudnoći?

Uprkos tome, vojvotkinja je postigla pravi pogodak po pitanju stila. Ponovo.