Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Lepotica Kana: Dve savršene kombinacije Belle Hadid

Lepotica Kana: Dve savršene kombinacije Belle Hadid

Foto: Profimedia

14. 05. 2018.

Iako ne dolazi iz sveta filmske umetnosti, mlada manekenka je svakako obeležila 71. festival u Kanu svojim fantastilnim odevnim izborima...

Pored zvaničnog dela jednog od najprestižnijeg filmskog festivala na svetu koji podrazumeva promociju sedme umetnosti u punom smislu, paralelno grad Kan postaje mesto gde mnogi brendovi i institucije koriste priliku da promoviši svoje proizvode, nove tendencije, ideje, pa i stavove. 

Ipak, pored filmskih zvezda, velika pažnja je usmerena na plejadu najpopularnijih manekenki današnjice među kojima se svakako ističe Bella Hadid. I to kao uspešna, prelepa i idealna ambasadorka mode i stila! 

Skoro niti jedan dan tokom trajanja Međunarodnog festivala u Kanu nije prošao bez lepe brinete. Ipak, dva izdanja su se posebno istakla - različita po senzibilitetu, ali veoma efektna.

Za Magnum x Alexander Wang event, Bella se opredelila za svedeni, ali seksi komplet koji potpisuje talentovani gospodin Alexandar Wang. Model potiče iz njegove jesen/zima 2018 kolekcije i čine ga ultra mini siva haljina naglašenog dekoltea koja je dopunjena sa blejzerom istaknutih ramena.

Krojački kontrast - uska haljina i široki blejzer je direktan uticaj iz modne dekade osamdesetih, kao i diskretni reveri i crni paspul na rukavima. Celokupnu kombinaciju Bella je nadogradila crnim sandalama, koje na đonu imaju nitne u boji srebra - moment koji je dao rock and roll notu i tako celokupni stajling usavršio maksimalno. 

Na sledećoj strani pogledajte drugo izdanje Belle Hadid u koje smo se zaljubili: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE