Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Modni dvoboj u belom: Melania Trump i Brigitte Macron u sličnom izdanju, ali potpuno drugačijeg modnog utiska

Modni dvoboj u belom: Melania Trump i Brigitte Macron u sličnom izdanju, ali potpuno drugačijeg modnog utiska

foto: Profimedia

25. 04. 2018.

Koja Prva dama bolje nosi all-white?

Pri zvaničnoj poseti Francuskog predsednika Emanuela Macrona i suprugu Brigitte u Beloj kući srdačno su dočekali predsednik Donald Trump i njegova supruga Melanija.

Prva dama SAD-a potpuno je ukrala pažnju svom suprugu, ali i prvom paru Francuske. 

Sve oči su bile uprte u nju zbog velikog belog "Hervé Pierre" šešira, kojim je akcentovala kombinaciju.

Bela je omiljena Melanijina boja, a potpis Michael Korsa našao se na njenom blejzeru i suknji. Potpuno u belo bila je odevena i supruga francuskog predsednika Brigitte Macron, koja se opredelila za nešto klasičniju varijantu all-white kombinacije.

Brigitte je belu haljinicu izražene teksture kombinovala sa blejzerom sličnog materijala, a stajling je akcentovan detaljima u kontrastnoj - crnoj boji: poput paspula na džepovima i dugmadi na blejzeru.

Ipak značajno veći efekat imao je Melanijin outfit, kako zbog kroja naglašenog asimetričnim sakoom, tako i zbog upečatljivih detalja poput: kaiša sa kopčom koji je naglasion zavidnu siluetu Prve dame i naravno šešira velikog oboda.

Prve dame kasnije su bez svojih supruga obišle Nacionalnu umetničku galeriju i razgledale izložbu slika francuskog post impresionista Pola Sezana.

A post shared by Vijesti.me (@vijesti.me) on Apr 25, 2018 at 2:17am PDT

 

A post shared by Couture Cable (@couture_cable) on Apr 24, 2018 at 8:35am PDT

 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE