Dok se ovog jutra većina modnih medija bavi budućom britanskom princezom i njenim potencijalnim izborom venčanice, ostatak je fokusiran na Melaniju Trump i njenu novogodišnju, prazničnu transformaciju Bele kuće koja je naišla, pa... na vrlo oprečne reakcije.

Naime, prva dama Amerike je u skladu sa tradicijom ukrasila predsednički dom u Vašingtonu za Božić.

Vodeći se željom da Bela kuća bude dekorisana u duhu američke kulture, ali sa elegancijom i prizvukom zimske idile, lepa Slovenka je atrijum ukrasila masivnim jelkama, dok je sam hodnik pretvorila u zaleđen dvorac iz bajke Snežna kraljica Hansa Christiana Andersona, a na sve to angažovala baletski par da otpleše nekoliko pirueta.

Za ovu prezentaciju Melania nije mogla da odabere bolju kreaciju. Gospođa Trump je blistala u beličastoj, elegantnoj Dior haljini midi dužine, njenog omiljenog kroja koji naglašava struk i širi se u blago zvonastu suknju sa svedenim faltama.

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala Melania na novogodišnjoj prezentaciji:

PageBreak

Zatvoren dekolte i zvonasti 3/4 rukavi opravdali su reputaciju francuske kuće da dizajnira najlepše damske toalete. U stilu najstilizovanijih dama na svetu Melania je haljinu osvežila tek sa tankim krem kaišem koji je uparila sa zlatkastim salonkama.